O nama

Naturaldent zubotehnički laboratorij već 12 godina stvara proizvode koji vraćaju osmjehe na lica tisuća ljudi. Ponuda laboratorija obuhvaća sve suvremene stomatološko-protetske postupke i nadomjestke – uključujući i izradu krunica i mostova korištenjem najnovije CAD/CAM tehnologije.

Za ugradnju proizvoda surađujemo isključivo sa stomatolozima kojima je beskompromisna kvaliteta na prvom mjestu, a korištenjem najnovijih tehnoloških dostignuća klijentima pružamo vrhunske proizvode za poboljšanje svakodnevnog života.

Naturaldent se ponosi činjenicom da je zubotehnički laboratorij koji je certificiran po ISO 9001:2015 standardu certifikacijske kuće DNV što je jamstvo vrhunske kvalitete i estetike svih radova koji izlaze iz našeg laboratorija.

Poslovna politika tvrtke je neprestano ulaganje u najkvalitetniju modernu opremu i najnovije vrhunske materijale renomiranih svjetskih proizvođača te poboljšanje kvalitete materijala i izrade naših radova. Tvrtka Naturaldent ne hvata korak s najnovijim svjetskim trendovima, već postavlja nove granice kvalitete, brzine i profesionalnosti.

Zubotehnički stručnjaci iz našeg laboratorija svojim višegodišnjim iskustvom i korištenjem najmodernije opreme osiguravaju da proizvod napravljen za vas zadovoljava sve tehničke, zdravstvene i naravno estetske zahtjeve koje očekujete.

Materijali koji su korišteni u izradi stomatološkog nadomjestka testirani su na citotoksičnost, iritaciju, osjetljivost, akutnu sustavnu toksičnost, hemo-kompatibilnost i genotoksičnost. Svi materijali ocijenjeni su kao biokompatibilni, a svi korišteni materijali su proizvodi renomiranih svjetskih tvrtki.

 

POLITIKA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA

Naturaldent d.o.o. poštuje privatnost svake osobe čije osobne podatke prikuplja.

Naturaldent d.o.o., kao Voditelj obrade Vaših podataka obvezuje se na zaštitu Vaših osobnih podataka te jamči da će prikupljanje i čuvanje podataka izvoditi u skladu s odredbama Uredbe EU 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka), Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018) i ostalih propisa koji uređuju predmetno područje, a imaju primjenu u Republici Hrvatskoj.

Službenica za zaštitu osobnih podataka: Ana Vondra

e-mail: naturaldent@naturaldent.hr

tel: 099/8000-233

 

Dokumenti:

• Opća pravila (preuzimanje)

• Odluka o imenovanju (preuzimanje)

Image module

Djelatnici

Naturaldent ulaže izuzetan trud u kontinuirano obrazovanje svojih djelatnika te njihovo strukovno usavršavanje u najmodernijim tehnologijama. Naši dentalni tehničari prolaze brojne tečajeve, certifikacije, prezentacije i radionice za usavršavanje kako bi osigurali konačan rad koji je kvalitetom izrade u skladu s vrhunskom kvalitetom korištenih materijala.

Tim našeg laboratorija sastoji se od preko 20 vrhunskih tehničara, što nas čini najvećim zubotehničkim laboratorijem u Hrvatskoj. Svaki zubotehničar-specijalist ima poddisciplinu u okviru zubotehničke prakse te se u navedenoj disciplini kontinuirano usavršava tečajevima, literaturom, seminarima i stručnim radionicama, a opsebice svakodnevnim iskustvom u u praksi.